WHOLESALE

Нашите кафета

Търсим, подбираме и печем висок клас кафе от различни региони доста преди в България по-масово да се заговори за висок клас кафе. Затова и богатия ни асортимент съдържа внимателно подбрани видове single origin кафета. Имаме и собствен, превърнал се в емблематичен еспресо бленд, който клиентите ни обожават. Постоянно представяме и нови microlot кафета, в лимитирани количества, специално за ценителите.

Нашата работа

Ние сме в бизнеса с откриването, изпичането и дистрибутирането на висококачествени сортове кафе. Също така сме в бизнеса с помагането на други бизнеси да намерят точното за тях кафе – от кафенета, ресторанти, барове до офиси и фитнеси и всичко, за което се сетите. В селекцията ни ще откриете до 10 вида прясно изпечено specialty кафе, от които да изберете и поръчате. Освен кафе, предлагаме бариста обучения, както и оборудването, което ще ви бъде нужно за да приготвяте изключителни напитки.

Оборудване

Освен правилно изпечено, висококачествено кафе, за истински добри кaфе напитки са нужни и точните уреди. Точно затова ние работим в партньорство с най-добрите производители на оборудване в кафе индустрията. Имаме опита и познанията, да ви посъветваме и консултираме за най-подходящите решения за вашите нужди.

Кафе за Вашия бизнес

Опишете какво търсите в отношенията на Вашият бизнес с кафе. Ако имате специфични нужди (оборудване, обучение, обслужване), не забравяйте да ни уведомите и ще ви предложим оптимални решения.

  Интернет страница или социални профили (Instagram, Facebook)

  Разкажете накратко за вашия бизнес*

  Седмична консумация*

  С какво оборудване разполагате?*

  Как ще управлявате контрола на качество?*

  Работили ли сте с speciality кафе?*